De ‘Bumi Mala ketting’ (Aarde mala) is speciaal ontworpen door de initiatiefnemer van Aum Rudraksha Soma Temple, in samenwerking met Mala Spirit, met de intentie de drager te beschermen en te ondersteunen in deze uitdagende tijd.

15% Van de opbrengst van deze mala wordt gedoneerd aan goede doelen die zich inzetten deze tijd draagbaar te maken voor hulpbehoevenden.

We nodigen jou uit om met elkaar te verenigen en liefde te verspreiden. Mala Spirit, Aum Rudraksha Designs, Bali Malas en Aum Bali.

 

De gebruikte kralen zijn: Rudraksha, Onyx, Granaat, Carneool, Honing Opaal en Amber. Een combinatie die je terugzet in je kracht, beschermd en energie transformeert naar positieve energie.

Krijger van Levenskracht,

Transformerend daar waar nodig.

Ik help je op weg met een geweldige dosis levensenergie.

 

Meer informatie over stenen vindt u hier.


Aantal kralen: 108, handgeknoopt
Hanglengte: circa 50 cm
Grootte Rudraksha: 7 mm

Deze mala ketting is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Onze producten* zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Als gevolg van handwerk zijn geen twee producten identiek.

* Onze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. De resultaten zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de drager.