De prachtige Gayatri Mala ketting bestaat niet alleen uit de hoogste kwaliteit Rudraksha’s ( Chikna’s ), als Goeroe kraal is een *Organisch 24K gouden Gayatri Mantra kraal gebruikt. Het  goud wordt op alchemistische wijze verwerkt zodat de aanwezige frequenties in het goud niet worden verstoord, maar oneffenheden wel verdwijnen. Na het uitrollen van het goud wordt de Gayatri Mantra in Sanskriet in het Goud geschreven. Daarna wordt het Goud om de Rudraksha kraal gewikkeld. Indien gewenst kan de ook worden afgewerkt met een bijzondere hanger onder de Mantra kraal.

 

De Gayatri mala wijst jou als een kompas
de weg naar je lichtste zijde.
Het is de stem van het universum die tot je doordringt
en het pad verlicht naar jouw hoogste ‘ik’.
Vanaf nu communiceer je vanuit je hart.
Liefdevol, Verhelderend en Integer.

 

*Organish goud wil zeggen dat het Goud op natuurlijke wijze tot boven het aardoppervlak doordringt. Door het Goud op alchemistische wijze te behandelen zijn alle natuurlijke eigenschappen behouden zoals de flexibiliteit, conductiviteit, puurheid en de frequentie van het Gouden Licht.

 

Meer informatie over de gebruikte stenen vindt u hier.


Aantal kralen: 108, handgeknoopt
Hanglengte: circa 46 cm
Grootte Rudraksha: 7 mm

Deze mala ketting is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Onze producten* zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Als gevolg van handwerk zijn geen twee producten identiek.

* Onze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. De resultaten zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de drager.