Maansteen mala met Toermalijn. We hebben de mooiste Toermalijn en Maansteen kralen samengebracht en gecombineerd met Rudraksha’s en zilveren ornamenten. De ‘Heart of the Moon mala’ was geboren. Deze mala werkt beschermend en biedt liefde en troost. Ze maakt de weg vrij maakt om je spirituele kant verder te ontwikkelen.

Rudraksha’s zijn zeldzaam en kostbaar. Reeds vele eeuwen worden ze spiritueel gedragen en gebruikt voor puja en meditatie door hindoes en boeddhisten. Rudraksha kralen worden als zeer heilig beschouwd en als genezend in hun effect op de eigenaar of gebruiker. In de veda’s worden de Rudraksha’s, naast het gebruik van mala’s, ook genoemd als Ayurvedisch medicijn.

 

Maansteen

Bevordert de intuïtie, vruchtbaarheid en kalmeert. Je wordt gestimuleerd om helder te zien en paranormale vermogens worden versterkt. Dromen worden gestimuleerd die je later ook nog herinnerd.

 

De Maansteen wordt ondersteund door Roze Toermalijn, zilver en Rudraksha.

Meer informatie over de gebruikte stenen vindt u hier.


Aantal kralen: 162 (108 + 54) + 1 guru, handgeknoopt
Hanglengte: circa 36 cm

Grootte Rudraksha: 4 mm


Deze maansteen mala is liefdevol en met de hand gemaakt op Bali. Onze producten* zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Als gevolg van handwerk zijn geen twee producten identiek.

* Onze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. De resultaten zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de drager.