De ‘Sacred Wisdom mala armband’ is een luxe armband gemaakt van Chikna Rudraksha’s, Parels en Bergkristal, onderling verbonden door met de hand vervaardigde schakels bestaande uit 22K organisch* goud.

 

Bergkristal

Zij is de heler van het licht.
Zij vertegenwoordigt de Grote Moeder,
de Zon en de Maan.

Diepzinnig en met gerichte intentie
versterkt zij je heldere vermogens.
Zelfkennis en bewustwording groeien
tot een stralend Bewust Zijn.

 

*Organish goud wil zeggen dat het Goud op natuurlijke wijze tot boven het aardoppervlak doordringt. Door het Goud op alchemistische wijze te behandelen zijn alle natuurlijke eigenschappen behouden zoals de flexibiliteit, conductiviteit, puurheid en de frequentie van het Gouden Licht.

Elk gouden sieraad wordt alleen op bestelling verkocht. De prijs is afhankelijk van de dagprijs van goud. Tevens willen wij graag de omvang van jouw pols weten zodat je volledig tevreden bent met dit unieke sieraad. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en levertijd door hier je bericht achter te laten.

Speciaal bestelde artikelen kunnen niét worden geruild en wij geven géén geld terug op deze aankoop.

 

Meer informatie over de gebruikte stenen vindt u hier.


Grootte Rudraksha: 5,5 mm.

Deze mala armband is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Onze producten* zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Als gevolg van handwerk zijn geen twee producten identiek.

* Onze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. De resultaten zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de drager.