Universal Love mala armband

Universal Love mala armband

88,00

De ‘Universal Love mala armband’ is gemaakt van Rudraksha’s, afgewisseld met Rhodochrosiet en 22K Goud vergulde Zilveren kralen. De hoofdkraal is voorzien van Aum teken.

De Hindoes ontdekten duizenden jaren geleden al de kracht van de Rudraksha’s. In veel culturen worden ze als Heilig beschouwd. Ze schenken de drager rust, helderheid en richting en geven zo ruimte aan positieve krachten en gedachten. Hoe kleiner de rudraksha’s, hoe zeldzamer en sterker de energie.

 

Rhodochrosiet

Herinner jij je nog
de tedere onschuld en vrijheid
van het spelend kind

voordat het onweer
je hart donker kleurde

In de geest van mededogen
breng ik dit heilig spelen weer terug

Met een daad van vreugde
vernieuw ik je spontaniteit.
Herstel van lichte heelheid.

 

De Rhodochrosiet wordt ondersteund door de Gouden Aum kraal. Aum als het altijd voortdurende en alles omvattende geluid welke in al haar Zuiverheid vanuit je hart mag voortklinken.

 

Meer informatie over de gebruikte stenen vindt u hier.


Eén maat, geregen op duurzaam elastiek
Grootte Rudraksha: 4 mm

Deze mala armband is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Onze producten* zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Als gevolg van handwerk zijn geen twee producten identiek.

* Onze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. De resultaten zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de drager.