Rozekwarts armband, die we de Morningstar armband hebben genoemd, is gemaakt met het kleinste formaat Rudraksha. Rudraksha’s zijn zeldzaam en kostbaar. Reeds vele eeuwen worden ze spiritueel gedragen en gebruikt voor puja en meditatie door hindoes en boeddhisten. Rudraksha kralen worden als zeer heilig beschouwd en als genezend in hun effect op de eigenaar of gebruiker. In de veda’s worden de Rudraksha’s, naast het gebruik van mala’s, ook genoemd als Ayurvedisch medicijn.

 

Rozekwarts

Als een ontluikende rozenknop
ontvouwt zij je intuïtie.
Liefdevol opent zij de deur
naar diepe emoties

Zij vertelt je alles over jezelf,
liefde, begrip en compassie
kleuren je hart en je leven.

 

De Rozekwarts wordt ondersteund door Chalcedoon, Rhodochrosiet en Bergkristal. Chalcedoon voor zachte en vloeiende communicatie, Rhodochrosiet voor het bewust maken van de emotionele aspecten van onze daden en Bergkristal, voor de helderheid in het gehele proces.

Meer informatie over de gebruikte stenen vindt u hier.


Eén maat, geregen aan duurzaam elastiek

Grootte Rudraksha: 4 mm


Deze armband is liefdevol en met de hand gemaakt op Bali. Onze producten* zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Als gevolg van handwerk zijn geen twee producten identiek.

* Onze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. De resultaten zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de drager.