We hebben de hoogste kwaliteit Chikna Rudraksha’s verzameld en met handgemaakte 22K *Organisch Goud schakels met elkaar verbonden in de Sacred Wisdom mala ketting. Als begin/eindpunt hebben we gekozen voor een heldere Amber amulet.

De Hindoes ontdekten duizenden jaren geleden al de kracht van de Rudraksha’s. In veel culturen worden ze als Heilig beschouwd. Ze schenken de drager rust, helderheid en richting en geven zo ruimte aan positieve krachten en gedachten. Hoe kleiner de rudraksha’s, hoe zeldzamer en sterker de energie.

 

Het warm gele licht is jouw gids.
Hij wijst je de weg
naar je diepste binnenste,
de kern van je bestaan.

Daar waar niéts anders is
dan het grote weten
en al het andere
geen rol meer speelt.

Hier is het waar je rust vindt
en altijd thuis kunt komen.

 

*Organish goud wil zeggen dat het Goud op natuurlijke wijze tot boven het aardoppervlak doordringt. Door het Goud op alchemistische wijze te behandelen zijn alle natuurlijke eigenschappen behouden zoals de flexibiliteit, conductiviteit, puurheid en de frequentie van het Gouden Licht.

Deze mala wordt na bestelling speciaal voor jou vervaardigd. De prijs wordt bepaald op basis van de dagprijs van goud. Informeer bij ons naar de prijs, mogelijkheden en levertijd door hier je bericht achter te laten.

Speciaal bestelde artikelen kunnen niét worden geruild en wij geven géén geld terug op deze aankoop.

 

Meer informatie over de gebruikte stenen vindt u hier.


Aantal kralen: 108, handgemaakte gouden kapjes als verbindings en bevesting tussen de kralen
Grootte Rudraksha: 6 mm 

Deze mala ketting is liefdevol en met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Onze producten* zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Als gevolg van handwerk en de verwerking van natuurlijke producten zijn geen twee producten identiek. De gebruikte (half) edelstenen kunnen bijvoorbeeld verschillen in kleur, tekening en insluitsels.

Als gevolg van handwerk zijn geen twee producten identiek.

* Onze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. De resultaten zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de drager.