Turkoois mala

Home/Winkel/Turkoois mala

Turkoois mala

159,00

De Turkoois mala met rode jaspis is behalve een krachtig aardende mala, ook een verfijnd sieraad. Inheemse volkeren vertrouwden op de verbinding met aardse elementen en gebruikten daarvoor vaak Turkoois en Rode Jaspis. Samen ontmoeten ze elkaar in deze verfijnde mala ketting uit de Lightness collectie.

Beschrijving

De Turkoois mala met rode jaspis is behalve een krachtig aardende mala, ook een verfijnd sieraad. Inheemse volkeren vertrouwden op de verbinding met aardse elementen en gebruikten daarvoor vaak Turkoois en Rode Jaspis. Samen ontmoeten ze elkaar in deze verfijnde mala ketting uit de Lightness collectie. Deze mala is slechts gelimiteerd verkrijgbaar!

De Hindoes ontdekten duizenden jaren geleden al de kracht van de Rudraksha’s. In veel culturen worden ze als Heilig beschouwd. Ze schenken de drager rust, helderheid en richting en geven zo ruimte aan positieve krachten en gedachten. Hoe kleiner de rudraksha’s, hoe zeldzamer en sterker de energie.

 

Rode Japis

Onafhankelijk en dynamisch,

bereid tot inzet,

ik ben de Krijger van Levenskracht.

 

Ik sta op de Aarde,

mijn lichaam is sterk

mijn doelen daad werkelijk.

Oprecht en moedig,

seksueel en onbevreesd,

ik ben de Krijger van Levenskracht

Chakra 1 en verbind zich met chakra 2 en 3.

 

Turkoois ondersteund de rode jaspis en maakt het helemaal af. Turkoois is als een grootvader, met al zijn wijsheid door ervaring. Hij is een heilige, helende geluksbrenger en een beschermer van het licht. Turkoois schenkt ons schoonheid en levensvreugde terwijl zijn vooruitziende blik ons wakker houdt. Resoneert met chakra 3, 4 en 5.

Meer informatie over de gebruikte stenen vindt u hier.


Aantal kralen: (108 + 54) + 1 Goeroe, handgeknoopt
Hanglengte: circa 38 cm
Grootte rudraksha: 4 mm

Deze mala ketting is liefdevol en met de hand gemaakt op Bali. Onze producten* zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Als gevolg van handwerk zijn geen twee producten identiek.

* Onze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. De resultaten zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de drager.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Turkoois mala” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Titel

Go to Top