Wierookschaaltje

Een prachtig handgemaakt wierook brander met de afbeelding van een mandala gebaseerd op een tempelsteen op Java. Deze steen is door Japanse monniken gebeeldhouwd en geschonken aan een klooster op Java. Tijdens een van mijn reizen door Indonesië ben ik deze bijzondere mandala tegen gekomen. Zonder dat ik het toen kon weten is deze mandala een enorm belangrijk teken in mijn leven geworden. Toen Mala Spirit werd opgericht heb ik een deel van de mandala gebruikt als logo. De bloem, staat voor mij symbool voor een nieuw begin en vruchtbaarheid. Ontstaan uit een zaadje, later prachtig in bloei en uiteindelijk als voeding voor iets nieuws.

De oorspronkelijk mandala is een stuk groter dan het Mala Spirit logo. Op dit schaaltje is 2/3 van de hele mandala zichtbaar. De gans die erin staat is het symbool van waakzaamheid, reizen, gemeenschap, welsprekendheid , kennis en brenger van goed nieuws.

Aan dit project werkte mee: Chanti Mai voor het artwork, Irene Loonstra voor de uitwerking en ondergetekende met het idee en begeleiding.

Het schaaltje is er in vier kleuren! Rood, geel, groen, paars en turquoise. Geef bij je bestelling op welke kleur je wilt.

Als je meer wilt weten over Mala Spirit, kijk dan eens hier.


Doorsnede: ca 11,5 en 12 cm

Deze wierook brander is volledig met de handgemaakt in Nederland. De schaaltjes zijn authentiek en ethisch geproduceerd.

Als gevolg van handwerk zijn geen twee producten identiek.

*