Het Bali Spirit Festival, 6 jaar Yoga magic in Bali !

Bali Spirit Festival - Mala SpiritHet  Bali Spirit Festival biedt yoga van wereldklasse gecombineerd met wereld muziek en dans.

Yoga spirit sinds 2008

Het begon allemaal in 2008 en groeide uit tot een toonaangevend festival met bezoekers van over de hele wereld. De yoga leraren en artiesten bieden gedurende dit vijf daags festival hun lessen en optredens aan. Alle docenten  zijn over de wereld bekend evenals de vele artiesten in hun genre. De yoga, muziek en dans stijlen zijn veelal verschillend waardoor er voor ieder iets wils te vinden is.

Meer dan 100 workshops

Het Bali Spirit festival biedt meer dan 100 yoga, dans en muziek workshops gedurende het dagprogramma. Het festival terrein wordt omringd door talloze palmbomen en bevindt zich net buiten Ubud.  Het muziekprogramma dat in de avond wordt gehouden is op een andere locatie, namelijk in het centrum van Ubud op het prachtige terrein van het Arma museum.

Mala Spirit is aanwezig met een grote variatie aan mala’s

In 2016 is Mala Spirit voor het vierde jaar aanwezig tijdens het Bali Spirit festival en toont haar nieuwste mala collectie in de stand van Aum Rudraksha Designs. Mala Spirit is exclusief distributeur voor Aum Rudraksha Designs in Europa. Wij danken het toegewijde team als leverancier van de heilige en mystieke mala’s.

Aum Rudraksha Desgins is hoofdsponsor van het Bali Spirit Festival sinds de start van deze geweldige happening.

Meer informatie

Voor meer informatie over het  Bali Spirit Festival, kun je kijken op de officiele website: www.balispiritfestival.com
Om de collectie van Mala Spirit te bekijken kun je terecht op de shopping pagina’s van onze website: www.malaspirit.com