Deze amazoniet mala ketting hebben wij de ‘Independence mala’ genoemd. Gemaakt van unieke Rudraksha’s en gecombineerd met Amazoniet en Citrien. Een krachtige mala die troost geeft en beschermend werkt. Behorend bij chakra 3, 4 en 5.

De Hindoes ontdekten duizenden jaren geleden al de kracht van de Rudraksha’s. In veel culturen worden ze als Heilig beschouwd. Ze schenken de drager rust, helderheid en richting en geven zo ruimte aan positieve krachten en gedachten. Hoe kleiner de rudraksha’s, hoe zeldzamer en sterker de energie. Rudraksha kralen worden als zeer heilig beschouwd en als genezend in hun effect op de eigenaar of gebruiker. In de veda’s worden de Rudraksha’s naast het gebruik van mala’s, ook genoemd als Ayurvedisch medicijn.

 

Amazoniet versterkt onze intuïtie en geeft ons de kracht tot zelfkennis. Zij kalmeert, troost en ontspant. Zo helpt zij ons het leven in waarheid, vertrouwen en harmonie te leven.

 

De amazoniet wordt gecombineerd met citrien. Citrien geeft de mogelijkheid tot zelfverwezenlijking, schenkt moed en trekt voorspoed aan.

Meer informatie over de gebruikte stenen vindt u hier.


Aantal kralen: 108, handgeknoopt
Hanglengte: circa 51 cm
Grootte Rudraksha: 7 mm

Deze mala is liefdevol en met de hand gemaakt op Bali. Onze producten* zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Als gevolg van handwerk zijn geen twee producten identiek.

* Onze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. De resultaten zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de drager.