Diverse betaalmethoden

Bij Mala Spirit kies je zelf hoe je jouw bestelling wilt betalen. Als je direct online afrekent, dan worden de producten binnen 24 uur verzonden. Op deze pagina staan alle betaal mogelijkheden voor Belgische en Nederlandse rekeninghouders. Voor Duitse en overige betaal mogelijkheden, kijk dan op de Duitse, Engelse of Italiaanse versie van deze pagina.

iDEAL (Nederlandse rekeninghouders)

Het makkelijkste is betalen met iDEAL. Veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen zodat die direct verzonden kunnen worden. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Als je bij jouw bank gebruikmaakt van internetbankieren, kun je direct gebruikmaken van iDEAL, zonder daarvoor aan te melden.

Belfius (België)

Belfius behoort tot een van de grotere banken in België

BanContact MisterCash (België)

In België kun je met BanContact MisterCash veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen, zodat die direct verzonden kunnen worden. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van BanContact MisterCash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Paypal

Je kunt veilig betalen met een PayPal account. Deze methode is niet afhankelijk van je bank. Veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen zodat die direct verzonden kunnen worden.

 

Zelf overmaken

Wil je het bedrag overmaken? Dat kan. Wij verzenden de bestelling zodra jouw betaling bij ons binnen is. Dat is gemiddeld één tot twee dagen nadat jij het bedrag hebt overmaakt.

Overboeken vanaf een Nederlandse bankrekening: maak het totaalbedrag over naar:
bankrekeningnummer NL56 ABNA 0549 8686 90
ten name van Mala Spirit.
Vergeet niet het ordernummer bij je betaling te vermelden!

Heb je geen Nederlandse bankrekening? Dan heb je de volgende gegevens nodig voor de overboeking aan Mala Spirit.

Bank: ABN AMRO IBAN: NL56ABNA0549868690
BIC/SWIFT: ABNANL2A
Ten name van: Mala Spirit
Vergeet niet het ordernummer te vermelden bij de betaling.

Overige betaalmethoden:

Onder rembours

Binnen Nederland kun je ook kiezen om de producten onder rembours te laten verzenden. Dit betekent dat je betaalt aan de postbode. Je dient het totaalbedrag van de bestelling contant te betalen aan de postbode.
Let op: bij betaling onder rembours zijn wij genoodzaakt € 18,35 rembourskosten in rekening te brengen.

Sofort Banking

Met het gemakkelijke en veilige betaalsysteem SOFORT banking kun je online betalen. Registeren is hiervoor niet nodig. Het enige dat je nodig hebt, zijn de toegangsgegevens van jouw internet bankrekening.

Overige

Kijk voor overige betaalmethoden op de Duitse of Engelse versie van deze pagina.

Gegevens bankrekening Mala Spirit

Mala Spirit te Reeuwijk
ABN AMRO IBAN: NL56ABNA0549868690
BIC/SWIFT: ABNANL2A