Annuleren

Wil je je bestelling annuleren? Geen probleem, stuur ons een e-mail met het bestelnummer. Doe dit zo snel mogelijk nadat je de bestelling hebt geplaatst. Afhankelijk van het moment waarop we jouw mail ontvangen, kijken we wat de beste vervolgstappen zijn. We nemen contact met je op.

Retourneren

Als klant heb je gedurende 14 dagen na levering van de bestelling het recht om zonder opgaaf van reden het product te retourneren. Uitzondering hierop zijn speciaal voor jou gemaakte producten. Je kunt producten alleen ongebruikt en in de originele verpakking retourneren. Mala’s en armbanden die al gedragen zijn, kun je niet meer retourneren. Vanwege de specifieke, energetische kwaliteiten zijn ze niet opnieuw verkoopbaar. Het passen van de sieraden is uiteraard wel mogelijk. Het aankoopbedrag betalen we meteen terug en zeker binnen de wettelijke 14 dagen, voor zover reeds voldaan. Wil je een deel van je bestelling retourneren? Dan wordt het reeds betaalde aankoopbedrag van het geretourneerde deel teruggestort. Let op: de verzendkosten van jouw retourzending vergoeden wij niet. Het retour zenden naar Mala Spirit valt onder jouw verantwoordelijkheid. Wij adviseren je om de zending verzekerd te versturen.

Een bericht is verplicht

Als je een bestelling of een deel ervan wilt annuleren, ruilen of retourneren, moet je dit schriftelijk aan ons laten weten. Doe dit door een mail te sturen naar info@malaspirit.nl. Noem in het bericht in elk geval je volledige naam en het factuurnummer. Je ontvangt van ons een bericht. Stuur het product pas terug nadat je dit bericht van ons hebt ontvangen.

Retouradres

Mala Spirit
p/a La Caldera
Keizerstraat 112
2584 BL Scheveningen
Nederland
070-3063674

Geld terug

Het terugbetalen gebeurt op de manier waarop je bij ons besteld hebt. Eventueel hebben wij hiervoor jouw bankrekeningnummer en overige benodigde gegevens nodig. Let op: de bankrekening die je opgeeft voor de terugbetaling moet gelijk zijn aan de bankrekening waarmee je de bestelling aan Mala Spirit hebt betaald. Dit is om fraude met terugbetalingen te voorkomen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen 14 dagen aan je terugbetaald.

Mala Spirit geeft alleen geld terug voor ongebruikte en onbeschadigde producten, in de originele verpakking die binnen 14 dagen na levering geretourneerd worden.